Allereerste intercontinentale obstacle run voor schoon water
Terug 5 maart 2015

Allereerste intercontinentale obstacle run voor schoon water

​Op 31 mei 2015 zal drinkwaterbedrijf en beheerder van de duinen in Noord-Holland PWN samen met de Max Foundation de eerste intercontinentale obstacle run organiseren. Max Foundation zet zich al 10 jaar in voor de bestrijding van kindersterfte in Zuid-Azië aan de hand van een geïntegreerde aanpak van schoon water, sanitaire voorzieningen hygienevoorlichting en gezondheidsaspecten. Inmiddels zijn door Max Foundation ruim 1 miljoen mensen geholpen en al 3.608 dorpen voorzien van veilig drinkwater.

Max Muddy Buddy Run

Ongeveer 500 teams van 1 volwassene en 1 kind gaan de strijd aan tijdens deze allereerste intercontinentale obstacle run. Het parcours is uitgestippeld in het Noord-Hollands Duinreservaat. Een team loopt 8 kilometer, draagt water en wordt ondertussen aangemoedigd door kinderen uit Bangladesh via een live camera verbinding. De teams kunnen zich laten sponsoren: voor elke €350,- die wordt opgehaald kan een waterput worden geadopteerd in Bangladesh. Op deze manier worden mensen geholpen aan schoon water, sanitaire voorzieningen en voorlichting over hygiene.

Inschrijving

Deelname is mogelijk vanaf 7 jaar, teams bestaan uit 1 volwassene en 1 kind. Deelnemers krijgen een medaille en bij €350,- aan sponsorgeld een certificaat van de eigen waterput.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving

Delen via:
Gerelateerd aan dit nieuwsbericht